Malin heter jag som innehar stamnamnet Meyma’s. Jag bor med min man Per och den yngste sonen Filip som ännu bor kvar hemma som studerar på universitetet på Chalmers.

Vi bor i ett ganska så stort hus i Horred där de även har möjlighet att få komma ut på en lite större inhägnad altan. Den är väldigt uppskattad både av oss med 2 ben som de med 4 ben. Här får vi en ljuvlig morgonsol och en härlig svalkande skugga på eftermiddagen. Vi har även en inglasad altan där vi kan sitta och spana ut på fåglar och annat spännande.

Mitt intresse för katter började faktiskt ganska så sent, men har alltid älskat djur och är uppvuxen med hundar, marsvin, kaniner, ankor, höns och häst.

2016 köpte jag min första ragdoll. En fantastisk go tjej vid namn Kazzandra. Inte långt efter köpte jag Orion och uppfödaren ville gärna att jag ställde ut honom. Jag som tidigare ställt ut hundar och alltid älskat det nappade genast på idéen.

Sagt och gjort och fick en ”käftsmäll” som domaren uttryckte sig. Det gick superbra och jag lockades till nästa utställning som var i Danmark och där slog det till med wow wow wow, superwinner, fantastic.

Orion tog sitt första Best in show!  🏆🥇

Efter denna start så självklart så åkte vi på det mesta man kunde åka på. Utställningar är så fantastiskt kul!

Intresset för katt hade väckts totalt!

2 år senare skaffade jag mig min foderhona och började samtidigt plugga på kurser, gå på seminarier. Planen för eget katteri startades och stamnamnet blev godkänt 2018

När jag inte sysslar med katter jobbar jag på ett företag i Mölndal, syr på hobbynivå och jag har tusen olika projekt igång samtidigt. Allt ifrån odling av grönsaker, läsa, pyssla

Nu 2020 i maj har jag äntligen fått mina första egna avelshonor. <3