Diddi letar nytt hem

Detta är min hona som jag startade upp mitt katteri med. Hon har fått en kull i mitt stamnamn. LOL-kullen. Diddi är en tjej med stor portion humor och har alltid en räv bakom örat. Är inte sen med att leka. Vid de tillfällen hon levt med bara mig i källaren så blommar hon ut och blir en helt annan gosig tjej som gärna vill gosa och vara i närheten. 

Så därför tror vi att hon kommer mår bäst som ensamkatt. inga småbarn då hon inte är van vid de sidan tidigare. Nybliven pensionär funkar också bra.
Hon är lätt att ha att göra med, men vill gärna bestämma lite om man ger henne chansen. men snäll. En vid sidan om katt. 

Går säkert lära gå i koppel då hon älskar att få vara med utomhus på vår inhägnade altan. Hon ska alltså inte ha tillgång till fri utevistelse utan det ska vara kontrollerade former så som ex inhägnad balkong/altan, kattgård eller promenader.

Levereras kastrerad, besiktigad med stamtavla i SVERAK

Möjlig flytt tidigast i slutet av februari när vi sett att kastreringen gått bra och har läkt ordentligt.

pris: 4000kr

Tror ni att Diddi skulle kunna bli er katt så fyll i kontaktformuläret så hör jag av mig till er ♥

 

 

 

Färg

Blåmaskad bicolor, RAG a 03

Född

2018-05-15

HCM/Njur-scannad

Juni ua